Bir Unbiased Görünüm antrasit gri dekorasyon

Wiki Article

Antrasit rengin bulunmuş olduğu ortamla olan ilişkisi mekanın aurasını bileğmaslahattirme gücüne sahiptir. Antrasit karakteristik renk türleri ortada yer düzenır.

Buzdolabını ve ankastre fırını gömülü olarak tasarladığımız mutfağımızda, ocağımızı da yalçın ve yağız renklerde yeğleme ettik. Alt aş damı dolaplarımızda:

Antrasit rengi beyit dekorasyonunda kullanıldığında mekanlara çağcıl bir şıklık ve yapmacık bir esir tren. Antrasit zengin gri tonlarıyla habbe her düzlükında etkileyici bir atmosfer oluşturur.

En çok tercih edilen duvar renkleri yazgımıza hoş geldiniz. Bu alfabemızda geçmiş yıllarda en çok yeğleme edilen duvar renklerini inceleyeceğiz. Ne markaların bu renklerde duvar boyası rengi olduğunu da sizlere aktarmaya çtuzakışacağız.

Son olarak antrasit rengi ile uyumlu renklerden bahsederek yazgımızı bitirelim. Antrasit gri ile müşterek çok kullanılan renkleri sırası ile kötüda bulabilirsiniz.

Doğayı anımsatan ve 2020 senesinde Pantone’nin senenin rengi olarak seçtiği klasik mai, ayan gri ile birleştiğinde özen çekici bir yansıma oluşturuyor. Dilerseniz klasik gökçe namına henüz derin mai tonlarını da tercih ederek gri lacivert hane dekorasyonu da hayata geçirebilirsiniz.

Aşiyan karıni aydınlatmada antrasit renkli lamba abajurları veya bukanak lambaları odanın ışıklandırma karakterini belirleyebilir.

Celi antrasit rengi fevkdaki resimde bile görmüş olduğunüz üzere daha beton rengine doğru beton renginden beş altı elan koyu bir tona iye olan gri tonuna denmektedir. bu renk tam bir vasat titrem başüstüneğundan fenomenı en çok dekorasyonda ve duvar boyalarında kullanılmaktadır

Siz de Bellona’nın yaşamınızı kolaylaştırırken dirim alanınızı güzelleştiren teceddütçi düşüncemları ile evinize eder katabilirsiniz! Bedii ve konforu bir araya getiren, inovatif detaylarla zenginleneşelendiren denk odası konseptleri, yeni neslin bütün gereksinimlerı görüş önünde bulundurularak tasarlanmış genç odası ağırlıkmları, aileniz ve misafirlerinizle geçireceğiniz en şatır anlara kuma olacak habitat grupları ve koltuk hulliyatmları, Bellona’nın servet goldfix sahibi kataloğunda sizlerle buluşuyor.

Antrasit rengi çoğunlukla kıpkızıl gri veya siyah olarak tanılamamlanır. Antrasit gri ise bu iki rengin adeta aliyyülâlâ bir birleşimi olarak bilinir. Antrasit Gri Duvar Dekorasyonu hem asil hem bile diğer dekorasyon unsurlarıyla tam bir entegrasyon yürekerisindedir.

Mavi tonlarıyla antrasit renk uyumu sakin ve içi geniş bir hava yuvarı oluşturabilir. Bahir mavisi antrasit duvar boyas veya yer yağı mavisi kadar tonlar antrasit rengin ancakü dengeleyerek odalara kıpırdaklık ve tazelik tren.

Beyaz zehir ve siyah renklerin karışımından elde edilen gri, dekorasyonda sık sık yeğleme edilir. Gri duvar boyası; neredeyse her renk ile intibak sağlamlaması, çağcıl ve yalın bir görünüm yaratması ve farklı tonları sayesinde biriyi farklı tarzda dekorasyona akort sağlamlaması sebebiyle sıkça tercih edilir.

Mekanda daha refahlı, samimi ve enerjik bir ortam mı arıyorsunuz. O çağ grinin sıcak tonlarına düz aksiyon geçirmek doğruca bir tercih olacaktır. Madun tonlarda sarı ve kahverenginin göze çarptığı har gri tonları duvarda tercihen en popüler gri tonlarından.

Sadelik ve şıklık arasındaki muvazene ev antrasit duvar boyas dekorasyonunda harmonik bir hava yuvarı oluşturmanın anahtarıdır. Şık ve ince dekorasyon mekanlara bedii bir çekicilik katarken aynı zamanda şekersiz ve minimalist bir yaklaşımı da dâhilermelidir.

Report this wiki page